Over mij

Over mij - Moods by Eef fotografie


Evelien

Met het juiste gevoel, hét moment vast leggen is waar ik, Evelien (vaak Eef genoemd), als fotograaf ben begonnen. Ik zie het, ik voel het en dan is het hard werken om hét moment ook aan jou te kunnen laten zien door mijn foto’s  

fotografie

IK KOM GRAAG MET JE IN CONTACT!

Ik ben begonnen als woningfotograaf en interieurstylist. Heel veel woningen heb ik mogen stylen en vastleggen, altijd met oog voor details en ik zet graag de puntjes op de i. Enthousiast en flexibel, dat moet je zijn als je bij mensen thuis komt, in een (t)huis met vele emoties.

De woningpresentaties zijn perfect, de perfecte plaatjes noem ik het altijd. En dat moet ook, want met die perfecte foto’s wil jij graag dat je woning verkocht wordt. 

Met ruim 7 jaar ervaring als woningfotograaf en interieurstyliste kreeg ik ook een andere kijk op fotograferen, want niet alles hoeft perfect te zijn. Sterker nog; meestal leven we niet in het perfecte plaatje. Ook miste ik het direct omgaan met mensen. Door verschillende opleidingen te volgen in de fotografie en om nog meer met mijn creativiteit te kunnen doen ben ik mij gaan verdiepen in het fotograferen van de mens. Mijn fotografische oog staat nooit stil en ziet vooral de puurheid en de liefde. De liefde voor mijn vak, waarmee ik op documentaire wijze jou in het bedrijfsleven vast leg. Maar ook de liefde voor de mens in zijn puurste vorm, dat je mag laten zien wie jij écht bent. Boudoirfotografie, Personal Branding, een shoot samen met je kind, alles staat in het teken van jou! Want jij mag er zijn en dat leg ik met heel veel liefde en passie vast omringt met de juiste energie, want dat moet goed voelen om samen te werken voor het mooiste resultaat.

I don’t shoot what it looks like, I shoot what it feels like ♥

Liefs Evelien
MOODSBYEEF

Sfeervolle foto's nodig? Laten we samenwerken!​

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je met mij in contact komen, vul dan het contactformulier in, dan neem ik graag persoonlijk contact met je op. 

VOLG MIJ OOK OP