Over mij

Evelien

Met het juiste gevoel, hét moment vast leggen is waar ik, Evelien (vaak Eef genoemd), als fotograaf ben begonnen. Ik zie het, ik voel het en dan is het hard werken om hét moment ook aan jou te kunnen laten zien door mijn foto’s  

fotografie

IK KOM GRAAG LANGS!

Ik ben begonnen als woningfotograaf en interieurstylist. Heel veel woningen heb ik mogen stylen en vastleggen, altijd met oog voor details en ik zet graag de puntjes op de i. Enthousiast en flexibel, dat moet je zijn als je bij mensen thuis komt, in een (t)huis met vele emoties.

De woningpresentaties zijn perfect, de perfecte plaatjes noem ik het altijd. En dat moet ook, want met die perfecte foto’s wil jij graag dat je woning verkocht wordt.

Met 6 jaar ervaring als woningfotograaf en interieurstyliste kreeg ik ook een andere kijk op fotograferen, want niet alles hoeft perfect te zijn. Sterker nog; meestal leven we niet in het perfecte plaatje. Daarmee is mijn passie ontstaan als documentaire- en afscheidsfotograaf. Mijn fotografische oog staat nooit stil en ziet vooral de puurheid en de liefde. De liefde voor mijn vak, waarmee ik op documentaire wijze het bedrijfsleven vast leg. Maar ook de liefde voor het leven. Afscheid nemen hoort bij het leven en er is niks mooiers dan op die manier de liefde van naasten en dierbaren vast te leggen. Een heel dankbare taak om dat te mogen doen.

I don’t shoot what it looks like, i shoot what it feels like ♥

Liefs Evelien

 

MOODSBYEEF

Sfeervolle foto's nodig? Laten we samenwerken!​

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je met mij in contact komen, vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik graag persoonlijk contact met je op. 

VOLG MIJ OOK OP