Ervaringen

Tevreden klanten

5/5
Het is ontzettend belangrijk om voor de verkooppresentatie van een woning of appartement goede foto`s te hebben. Ondertussen werken wij al een aantal jaren, zeer tevreden, met Evelien samen. Waar nodig geeft zij ook nog styling advies en ze is zeker niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken als dat nodig is. Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede fotograaf.
Vesta makelaar
5/5
Voor mooie sfeerfoto's ben je bij Moods by Eef aan het goede adres. Ze is enthousiast, meedenkend, creatief en heel fijn in de omgang. En dat zie je op haar foto's ook weer terug. Een toppertje!
5/5
Eef is zeer vakkundig en absoluut een verlengstuk van ons bedrijf. Zij denkt graag mee met de klant en dat resulteert in hele warme sfeerfoto's van hoge kwaliteit. Absoluut een aanrader!
Vernon Moehamad
5/5
Evelien is een fijne fotograaf om mee samen te werken. De foto’s en video zijn altijd van goede kwaliteit, maar ook de communicatie is altijd erg prettig. Bedankt voor jouw positieve energie en flexibiliteit!
Pieter van der plas
5/5
Ik ben met Moods by Eef in aanraking gekomen bij de verkoop van mijn huis. Ik had niet durven dromen dat de foto’s zo mooi zouden zijn!
Orhan Allaf
5/5
Evelien heeft oog voor detail en streeft naar het allerbeste! Ben ervan overtuigd dat mede door haar fotografie/styling de verkoop/verhuur van onze panden snel en succesvol werd afgerond!
Mark Bakker
5/5
Als makelaar een huis verkopen hangt van vele factoren af, maar de juiste foto’s van een woning zijn het eerste dat een persoon aantrekt. Evelien is een soort tovenaar die een woning op een unieke manier op de foto weet vast te leggen, waardoor eventuele kopers verliefd worden op hun toekomstige huis. Ze heeft feeling voor details en het juiste moment, ze kan zich goed inleven in verkopers waardoor de charme en meerwaarde van een huis volledig tot zijn recht komen. Bedankt voor alle mooie foto's! en voor de foto's die nog komen.
Ilona Wolthuis
MOODSBYEEF

Sfeervolle foto's nodig? Laten we samenwerken!​

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je met mij in contact komen, vul dan het contactformulier in, dan neem ik graag persoonlijk contact met je op. 

VOLG MIJ OOK OP