Woningfotografie

De eerste blik is het allerbelangrijkste! Wanneer een woning in de verkoop gaat, is een complete woningpresentatie het eerste waar je naar kijkt. Ik maak de foto’s met sfeer en oog voor details en zal de ruimte realistisch weergeven. De woningpresentatie is compleet met professionele foto’s van de woning, inclusief 360 graden foto’s en een woningfilm. Hierin neem ik je lopend mee door de woning. Ik hou rekening met de wensen van de verkoper, de makelaar en de mogelijkheden op Funda. Vooraf wordt er een lijst met tips gestuurd voor het foto-klaar maken van de woning, zo zorgen we samen voor een optimale woningpresentatie.

Jouw woning presenteren

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je met mij in contact komen, vul het contactformulier in, dan neem ik graag persoonlijk contact met je op.

Andere fotografie opties

Personal Branding

Wil je laten zien waarom jij vol passie jouw vak beoefent? Hoe je te werk gaat, wat de mogelijkheden zijn binnen je bedrijf…

Boudoir fotografie

Boudoir fotografie is een stijlvolle, sensuele setting waarin ik jou op je mooist vastleg.

MOODSBYEEF

Sfeervolle foto's nodig? Laten we samenwerken!​

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je met mij in contact komen, vul dan het contactformulier in, dan neem ik graag persoonlijk contact met je op. 

VOLG MIJ OOK OP